Handla

damsmycke här

Nedan får du tips på fina damsmycken och vart du hittar dem! Klicka här om du letar efter ännu fler accessoarer!

image description
01

ARMBAND

image description

Armband

Snö of Sweden

Ett favoritmärke är Snö of Sweden, vi älskar alla deras genialiska produkter som också är väldigt fina. T.ex. det här sagolikt fina armbandet.

Hedbergs guld

Hedbergs guld har allt från billigare till mer exklusiva smycken. T.ex. det här fina silverarmbandet med hjärtan i äkta silver.

Pandora

En annan favorit är Pandoras armband! Men kanske framförallt deras armband med berlocker, som du kan fylla på med personliga och fina berlocker.

Det finns många berlocker att välja mellan och vi lovar att det kommer finnas berlocker som passar dig och din stil perfekt!

Smycka

Smycka har många fina smycken, men vi har fastnat lite extra för det här stilrena och fina armbandet i silver.

Det finns ett matchande halsband om du vill kombinera flera smycken. Armbandet (och halsbandet) fungerar lika bra till vardags som till fest.

01

Armband

image description
02

HALSBAND

image description

Halsband

Edblad

Edblad har många vackra smycken. T.ex. det här eleganta, men diskreta halsbandet i roséguld. Halsbandet har en tunn kedja och ett litet hänge med en fin sten.

Guldfynd

Guldfynd är en välkänd och populär kedja, vilket inte är så konstigt eftersom de har något för alla - dessutom i alla prisklasser.

Vi fastnade lite extra för det här armbandet i äkta silver. Halsbandet är verkligen superfint och kan ge det lilla extra åt vilken outfit som helst.

Safira

Safiras webbshop är fullproppad med vackra smycken. Vi tycker att alla bör ha ett guldhalsband med ett guldhjärta i sina smyckeskrin - En klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Du hittar t.ex. det här guldhalsbandet i 18k guld.

Snö of Sweden

Vi älskar som sagt Snö of Sweden och deras produkter, därför kan vi inte låta bli att tipsa om ett fint halsband från dem också! Det här halsbandet är enkelt, stilrent och prisvärt – det perfekta halsbandet helt enkelt.

02

HALSBAND

image description
03

ÖRHÄNGEN

image description

Örhängen

Albrekts Guld

Albrekts Guld har vackra smycken i alla prisklasser. Handla allt från billigare till mer exklusiva smycken. T.ex. ett par vackra diamantörhängen i 18K guld.

Efva Attling

Efva Attling är en populär återförsäljare smyckesbranschen. Här finns många fina smycken i olika former, t.ex. dessa krokörhängen med silverkulor.

Ur & Penn

Ur & Penn är perfekt för dig som vill ha lite billigare, men ändå snygga smycken. Handla prisvärda smycken under hundralappen om du så vill, t.ex. dessa örhängen, men de har även dyrare smycken, t.ex. örhängen i 18k guld.

E of Sweden

E of Sweden säljer vackra stålsmycken i olika kulörer. Välj mellan silver, guld eller stålfärgat. T.ex. detta fina fina örhänge i rostfritt guldpläterat stål. Passar lika bra till vardags som på fest!

03

ÖRHÄNGEN

image description
04

RINGAR

image description

Ringar

Georg Jensen

Georg Jensen är ett exklusivare märke som säljer allt från ringar till halsband och armband. Här hittar du både väldigt exklusiva smycken och smycken som är lite billigare, alla i fantastisk design. T.ex. den här fina Möbiusringen.

KumKum ring

KumKum är ett fantastiskt populärt varumärke, och inte minst deras KumKum ring som finns i flera olika modeller och utföranden. Vi tycker särskilt mycket om den här KumKum ringen i silver.

Pilgrim

Danska Pilgrim är ett smyckesvarumärke som är väldigt populärt. De tillverkar bland annat mycket vackra ringar i olika färger. Vi vill gärna lyfta fram den här häftiga ringen, som passar alla stilar.

Drakenberg Sjölin

Du hittar fina smycken i olika former från Drakenberg Sjölin, t.ex. den här fina ringen i sterlingsilver som du bland annat hittar hos Mårtenssons.

04

Ringar

image description
05

Skötselråd som får dina smycken att hålla längre

image description

Skötselråd som får

dina smycken att hålla längre

Rengör dina smycken minst en gång i veckan

Även smycken utsätts för smuts, rengör därför dina smycken minst en gång i veckan. Ingrodd smuts är fult, men kan också irritera huden.

Är det svårt att få bort smutsen kan du behöva ett särskilt smyckestvättmedel, som finns i närmsta smyckesaffär.

Förvara dina smycken åtskilt

Hur man ska förvara smycken kan vara lite klurigt. Genom att förvara smycken åtskilt undviker man repor och trassel. Dessutom kan vissa material reagera på varandra och missfärgas.

Undvik att utsätta dina smycken för vatten

Ta av dig dina smycken när du duschar, diskar och när du tvättar händerna, då vatten gör att smyckena slits och att materialet skadas.

Ta av dig dina smycken vid läggdags

Ta alltid av dig dina smycken innan du lägger dig. Likaså om du ska träna, för annars riskerar dina smycken att ta skada under träningen.

05

Skötselråd som får dina smycken att hålla längre

image description