Accessoarer som gör din outfit

komplett

Säkra stilen med våra tips på accessoarer! Komplettera gärna med andra accessoarer, som t.ex. fina smycken.

image description
01

Väskor

image description

Väskor

Saddler

Saddler har fantastiska väskor. Vi har fastnat lite extra för den här ryggsäcken. Att ha ryggsäck är inte längre töntigt, snarare tvärtom, ryggsäck tillhör det senaste modet! Dessutom får ryggen jämn belastning!

Luis Vuitton

Om man har lite pengar över och känner för att spendera pengar på en väska, tycker vi absolut att man ska investera i en Luis Vuitton väska. Vi är särskilt förälskade i den här klassiska Luis Vuitton väskan. Det kanske svider i plånboken, men du får se det som en investering!

Malene Birger

Det finns märkesväskor, och så finns det märkesväskor som är mindre dyra. Man behöver inte lägga en förmögenhet för att få en snygg väska, om man inte vill. Malene Birger är ett exempel på ett varumärke med snygga märkesväskor. Vi gillar den här klassiska shoppingväskan i svart och beige.

Tory Burch

Tory Burch är också ett exempel på ett varumärke med fina märkesväskor till rimliga priser. Kolla bara in den här läckra väskan från Tory Burch i svart, som garanterat kommer passa till alla dina outfits! Ett tacksamt val när man ska köpa väska helt enkelt.

01

VÄSKOR

image description
02

Köpa dyr väska – tips

image description

Köpa dyr väska – tips

1. Var insatt i utbudet

När man ska köpa en dyr väska bör man vara insatt i marknaden och känna till konkurrenternas liknande väskor, för att veta vad man väljer mellan.

2. Fundera på syftet med väskan

Varför köper du den här väskan? Är det för att använda som skolväska, handbagage, vardagsväska etc. Varje märkesväska bör ha ett syfte! Kolla även upp att allt nödvändigt får plats.

3. Jämför priser

Genom att jämföra priserna i olika affärer, städer och länder kan du spara många tusenlappar. Ofta är det t.ex. billigare att köpa en märkesväska i USA än i Sverige, dock blir det svårare att reklamera.

4. Tänk långsiktigt – tänk klassiskt

En märkesväska har man med sig i många år och den är inget man slänger bort efter 6 månader. Tänk därför långsiktigt när du väljer märkesväska, tänk klassiskt både vad gäller modell och färg.

5. Skötsel – vad krävs av dig?

Kolla upp om väskan kräver någon specifik skötsel, kanske behöver den impregneras?

Läs noggrant igenom all information på webshopen och kanske t.o.m. besöka dess fysiska butik (om sådan finns) för att be om skötselråd, men inte minst för att klämma och känna på väskan.

6. Spara alltid kvitto

En märkesväska har alltid garanti! Garantin kan variera mellan olika märken och modeller.

Kolla upp detta innan, och spara alltid kvittot efteråt, för att vara på den säkra sidan om en olycka skulle inträffa!

02

Köpa dyr väska – tips

image description
03

Klockor

image description

Klockor

Daniel Wellington

När det kommer till stilrena och eleganta klockor är Daniel Wellington det självklara alternativet för oss!

Investera i en av klocka från DW och du har den perfekta accessoaren säkrad i flera år framöver! Kolla bara på den här snygga och stilrena klockan med brunt läderband enbart för 1099!

Calvin Klein

Calvin Klein har på senare år börjat göra klockor, och som är riktigt snygga dessutom. Calvin Kleins klockor finns i flera olika modeller, allt från detaljrika till mer stilrena. Vi är lite extra förtjusta i den här stilrena klockan i silver.

Michael Kors

Michael Kors gör accessoarer i olika former, och alla deras produkter har en sak gemensamt – de är fantastiskt snygga! T.ex. den här snygga klockan i silver och roséguld med diamantdetaljer.

Morris

Morris har på senare tiden utvecklat sitt varumärke till mer än bara kläder. De har även börjat med klockor, som är lika snygga som alla andra av deras produkter.

Vi tycker om den här klockan i rosa och silver lite extra. Den här klockan kan få fart på vilken outfit som helst, det är vi helt övertygade om!

03

KLOCKOR

image description
04

Köpa klocka på nätet – tips

image description

Köpa klocka på nätet – tips

Köpa en dyr eller flera billiga?

Börja med att bestämma dig för om du vill köpa en dyr klocka, eller flera billiga så du kan variera din stil.

Välj material och urverk

Välj mellan material som guld, rostfritt stål etc. Dyrare klockor är ofta i guld. Gällande urverk kan du välja mellan Quartz eller mekaniskt.

Quartz urverk

Quartz är vanligast och innebär att klockan är batteridriven och väldigt exakt. Läs mer här.

Mekaniskt urverk

Mekaniska urverk använder fjäderbelastad mekanisk rörelse som styr klockan. Den kan vara självuppdragande eller kräva att du ska dra upp den manuellt. Kräver service vart 5e år.

Användningsområde

Det finns många olika typer av klockor, så bestäm vad du har för krav på din klocka och fundera på hur din vardag ser ut. Välj mellan:

Sportklocka

Klockor för aktiv användning. Sportklockor är ofta vattentäta och tåliga.

Dressklocka

”Finare” klockor, som kanske inte är gjorda för att användas i ur och skur. Dressklockor brukar inte vara vattentäta och är ofta känsligare än sportklockor.

Köp alltid märkesklocka hos auktoriserad återförsäljare

Då kan du få hjälp med klockan om det skulle uppstå några problem och du kan dessutom lämna in den på service.Auktoriserade återförsäljare får oftast inte reparera klockor från icke-auktoriserade återförsäljare.

04

KÖPA KLOCKA PÅ NÄTET – TIPS

image description