Webshopar

dammode

image description
01

VÅRA FAVORIT WEBSHOPAR

image description

Våra favorit webshopar

Fullproppade med vackert dammode!

Chiquelle - Hetast just nu

Chiquelle är en webshop som fått uppsving de senaste åren, och vi kan verkligen förstå varför! Här finns allt du behöver inom dammode. Besök webshopen redan idag för att hitta din favorit!

JFR - För dig som vill blanda olika stilar

JFR.se finns kläder för alla tillfällen och inom alla klädstilar - allt från casual till mer dressade kläder. De säljer t.ex. kläder från varumärken som Vila.

Madlady - Kläder som sticker ut

Madlady är en annan favorit som fått uppsving på senare tid. Madlady's kläder är on top, men det är ingen nackdel att de har fri frakt och fria returer! Kolla t.ex. in Madladys topplista som är fullproppad med snygga klädesplagg!

NA-KD - Den alla influencers snackar om

Är man lite aktiv på sociala medier, så har man nog hört talas om webshopen NA-KD innan. NA-KD är just nu vad alla svenska kändisar pratar om och vi kan förstå varför, då de har väldigt fina OCH prisvärda kläder!

01

VÅRA FAVORIT WEBSHOPAR

image description
02

HANDLA PÅ NÄTET – TIPS SOM HÅLLER DIG SÄKER

image description

Våga handla på nätet

- 6 tips som håller dig säker

1. Kolla upp vem du handlar av

Säkerställ alltid att företaget är lagligt innan du genomför ett köp på nätet.

  • Vad heter företaget?
  • Vart finns företaget? (postadress, land)
  • Vart kontaktar man företaget? (E-post, telefon)

2. Ta reda på vad du köper

Kolla efter tydlig och lättillgänglig information om produkten. Kontakta företaget med eventuella frågor innan du beställer produkten.

3. Läs igenom alla villkor

Be företaget om en lista med uppgifter om vilka kostnader köpet innebär, där det tydligt framgår vilken valuta, samt vilka betalningsvillkor och leveransvillkor som gäller.

4. Skydda dig när du shoppar online

Kontrollera att hemsidan är säker och krypterar din personliga information under betalningen, för att vara säker på att du inte blir lika sårbar för hackare. Läs mer om detta här.

5. Skydda din integritet

Handla bara från online-leverantörer som respekterar din integritet. Kolla upp vilken policy leverantören har gällande lagring av personlig information. Hur samlas informationen in och hur används den?

6. Kolla upp dina rättigheter

Om du skulle få problem med din produkt är det viktigt att du på förhand kollar upp hur företaget behandlar klagomål, reklamationer etc. utan att det är till för mycket besvär för dig.

02

HANDLA PÅ NÄTET – TIPS SOM HÅLLER DIG SÄKER

image description