Handla underkläder med tryck

underkläder online

image description
01

UNDERKLÄDER

image description

Underkläder med tryck

När man köper underkläder med tryck är det bra att veta vad man är ute efter. Letar du efter mer funktionella underkläder med tryck så kan M.E Produkter vara rätt för dig. Om du däremot ska köpa en present till en partner eller nära vän och vill ha något mer vågat kan det vara lite svårare, däreför har vi tagit fram underkläder som man inte behöver skämmas över att ge bort, eller att köpa för den delen.

Köpa underkläder i present eller till dig själv?

Oavsett om du vill köpa underkläder att ge bort i present eller till dig själv har vi lösningen. Vill du köpa lite sportigare och modernare underkläder? Kanske nya kalsonger till pojkvännen eller varför inte trosor till syrran? Eller om du ska köpa underkläder till henne som föredrar lite mer ”klassiska” underkläder finns sidor som Twilfit med fokus på äldre kvinnor. Scrolla nedåt för att ta del av ännu fler av våra tips!​

Topeco

Topeco säljer visserligen herrstrumpor, men vem har sagt att en tjej inte har rätt att köpa strumpor från Topeco?

Vi älskar Topeco och deras strumpor, men brukar välja en storlek mindre. Med Topeco är strumpor inte längre tråkiga.

Calvin Klein-underkläder

Det spelar ingen roll om du ska köpa underkläder i present eller till dig själv - Calvin Klein-underkläder är alltid rätt väg att gå! På sidor som Zalando kan du köpa Calvin Klein-underkläder för honom och henne till riktigt bra priser. Trosor och sport-bh till tjejen eller kalsonger till killen - Calvin Klein och Sportamore har något för alla. Så se till att klicka hem lite underkläder snarast för att fräscha upp din (eller någon annans) underklädesgarderob!

01

UNDERKLÄDER

image description
02

SOVKLÄDER

image description

Sovkläder

Är du en av dem som sover i en urtvättad gammal tröja och några slitna gamla shorts som passerat sitt bäst-före-datum för längesen? Nu är det slut på det, nedan tipsar vi om både snygga och bekväma sovkläder.

Tommy Hilfiger

Av en slump fick vi syn på den här snygga pyjamasen från Tommy Hilfiger som är helt perfekt att mysa omkring i hemma! Nu är det slut på fula och urtvättade gamla pyjamasar.

GANT

En morgonrock kanske inte riktigt är sovkläder, men på sätt och vis tycker vi ändå att morgonrocken tillhör den här kategorin. Vi vill passa på att tipsa om den här fantastiska morgonrocken från GANT.

02

SOVKLÄDER

image description
03

Handla kläder på nätet – tips

image description

Handla kläder på nätet – tips

1. Kontrollera alltid vart du handlar från

Börja alltid med att kolla webshopen som du har tänkt beställa från. Här kan du läsa mer om att handla säkert på nätet.

2. Leta upp och använd rabattkoder

Googla på ”rabattkod” + den webshop du vill handla från. Om din webshop har en rabattkod just nu kommer du att få tillgång till den där.

Dessutom är det många hemsidor som erbjuder rabattkoder som kan användas i flera webshoppar.

3. Spela svårfångad

1. Lägg produkten du vill köpa i webshopens varukorg.
2. Därefter stänger du ner sidan utan att köpa produkten.
3. Nu är det bara att vänta!

Många webshopar känner av att du varit inne på sidan och skickar ut bra erbjudanden på produkten.

Ibland känner sidan av att du varit inne och ger dig rabatt nästa gång du besöker hemsidan.

4. Gå med i kundklubbar

När man är med i webshoparnas kundklubbar får man ta del av massvis med rabatter och bra erbjudanden!

5. Jämför pris

Använd hemsidor som Pricerunner och Prisjakt , för att snabbt och enkelt jämföra pris på produkten du är intresserad av. Du googlar bara på produktens namn + Pricerunner eller Prisjakt!

6. Beställ flera storlekar

Beställ alltid flera storlekar på produkten om du är osäker! Så kan du prova produkten hemma i lugn och ro, sen skickar du bara tillbaka den/de som inte passade! Tänk bara på att kolla upp att sidan erbjuder fria returer först.

03

Handla kläder på nätet – tips

image description